Over ons

Het bedrijf

De eigenaar van Wood Designe is in 1994 in het interieur vak gerold. Hij heeft jarenlang voor een interieurbouwer gewerkt en is in 2013 voor zichzelf begonnen. Een bak vol ervaring dus. Vandaag de dag gaat hij nog steeds vol passie op pad om uw huis een thuis te maken met de mooiste houten meubels en oplossingen. 

Modern Bathroom interior design on white wall.
poster frames in room interior with light neutral wall with sunlight and wooden furniture

Klant is koning

Bij ons staat de klant altijd voorop. Wij vinden het erg belangrijk om aan de wensen van de klant te voldoen en we doen er dan ook alles aan om onze creativiteit en passie in te zetten. Om dit te kunnen bereiken hebben wij persoonlijk contact met onze klanten. Van de wens en het eerste ontwerp tot de definitieve ontwikkeling bewaren we ruimte voor de inspraak van de klant. Want hoe korter de lijntjes, hoe hoger de garantie van gewenst resultaat. Onze klantgerichtheid gaat natuurlijk gepaard met professionele service. 

Mogelijkheden door ervaring

Houten meubels verhogen de sfeer in huis. Ga maar na wat het doet als deze meubels ook nog eens uniek zijn. Geen standaard interieur meer, maar een unieke en eigen uitstraling in huis of als bedrijf. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij onze klanten eindeloze mogelijkheden kunnen bieden. Mogelijkheden binnen meubels op maat en binnen de interieurbouw. Geen idee is voor ons te gek. Denk aan oplossingen voor het wegwerken van radiatorleidingen tot een uniek ontworpen houten tafel. Wij kennen alle houtsoorten en verwerkingsmogelijkheden. Zo gaan wij de uitdaging aan om aan te sluiten bij het idee of ontwerp van de klant. Nadat wij aan de slag zijn geweest zal de ruimte in huis of op kantoor het juiste gevoel uitstralen. 

Interior design of stylish dining room interior