Interieurbouw

Interieurbouw

Een interieur dat helemaal ‘klopt’ en recht doet aan de ruimte, vraagt om creativiteit en vakmanschap. Elke ruimte heeft zijn eigen dynamiek. Soms is er meer nodig dan een mooie tafel of kast om het interieur tot leven te brengen. Daarom helpen wij graag om uw interieur samen te stellen. Dat doen wij met hoofdzakelijk op maat gemaakte meubels. Zo krijgt uw ruimte een interieur dat letterlijk en figuurlijk bij u past. Of het nu gaat om kasten, complete keukens, badkamermeubels, wandmeubels of kledingkasten, niets is ons te gek! Mist u een radiatorombouw of heeft u een specifiek ontworpen bureau nodig? Wij begrijpen als geen ander hoe fijn het is om al uw meubels helemaal naar wens te hebben.

Coffee Table

Interieurbouw

Zodra u contact met ons opneemt kunnen wij langskomen bij u op locatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We bespreken dan natuurlijk ook al uw wensen. Zo zijn we zeker dat het eindproduct voldoet aan uw beoogde kleur, design en gevoel. We zullen alles netjes inmeten en tekeningen opstellen. Omdat wij de wens van klant altijd vooropstellen, zullen we tijdens dit proces korte lijntjes houden. Zo houdt u inzicht in de ontwikkelingen en kunt u hier naar wens nog inspraak op hebben. Tot slot zullen we de onderdelen/meubels in onze werkplaats ontwikkelen op locatie verder monteren. 

Wooden furniture in minimal dining room interior design

Heeft uw nog vragen over interieurbouw?
Neem contact met ons op

WP 20140510 15 21 34 Pro 1024x576 1

Over ons

U kunt bij ons terecht voor allerlei opdrachten, zoals nieuwbouw en renovatie, uitbouwen van de woning, isoleren van woningen, nieuwe kozijnen, keuken en badkamer, garages en schuren, dakkapel en dakopbouw, tuinmuren en carports, gevelrenovatie etc.