Meubels opknappen in Amsterdam

Meubels opknappen in Amsterdam

Uw meubels laten opknappen in Amsterdam is een super slimme en duurzame keuze! Het is ten slotte zonde om die mooie oude kast of stoel waar u eigenlijk nog zo van geniet weg te gooien. Of uw meubels nu versleten zijn of omdat ze niet meer binnen uw interieur passen, opknappen is altijd een goed idee. Wij helpen u om uw oude meubels nieuw leven in blazen. Met onze passie voor werken met hout maken wij uw meubels weer helemaal naar wens.

Wooden furniture restoration
Stylish kitchen interior with modern furniture and stainless steel appliances

Duurzaam en stijlvol

Als u uw meubels laat opknappen in Amsterdam kiest u voor duurzaamheid. Na intensief gebruik kan het zo zijn dat uw meubels beschadigd raken of zelfs hun functionaliteit verliezen. ‘Dan is het tijd voor nieuwe meubels’, zult u misschien denken. Maar wat dacht u van vernieuwde meubels? Wij laten onze creativiteit graag los om uw meubels te vernieuwen naar uw wens. Hout is een levend materiaal. Doordat wij al jaren ervaring hebben binnen de interieurbouw kennen wij allerlei soorten hout en hun bewerkingswijzen. Met kennis van ons vak en passie voor creatie gaan wij aan de slag om u niet alleen een duurzaam, maar ook stijlvol resultaat te leveren. Een fris en nieuw uiterlijk. Unieke meubelstukken en eindeloze mogelijkheden. En dan bent u over het algemeen ook nog eens goedkoper uit dan als u nieuwe meubelstukken koopt. Dus waarom zou u eigenlijk niet uw meubels laten opknappen in Amsterdam?

Alles met hout

Bij Wood Designe hebben we ervaring met meubels van hout in alle soorten en maten. Naast dat wij meubels opknappen in Amsterdam bieden we ook andere diensten aan. Zo kunt u de mooiste nieuwe houten meubels vinden in onze meubelmakerij. Heeft u een specifieke wens? Dan maken wij graag voor u de meubels op maat. En als u toe bent aan een complete vernieuwing dan kunt u ons ook inschakelen voor interieurbouw. Wij doen alles met hout. U kunt vertrouwen op vakmanschap en persoonlijk contact. Laat uw meubels opknappen in Amsterdam en geniet opnieuw van uw interieur.

 

 

Carpenter at the wood storage

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Meubelmakerij in Amsterdam