Meubels opknappen in Amstelveen

Meubels opknappen in Amstelveen

Laat ons uw meubels opknappen in Amstelveen! Heeft u bijvoorbeeld een oude kast of een tafel met al veel herinneringen, maar zijn ze niet meer in goede staat? Weggooien zou dan erg jammer zijn. Een nieuw leven inblazen is een veel betere keus. Met onze passie voor hout werken wij aan uw meubels zodat ze weer helemaal naar wens zijn. Of de meubels nu versleten zijn, of u gewoon toe bent aan iets nieuws, uw meubels laten opknappen in Amstelveen gaat karakter en leven terugbrengen in uw ruimte.

Wooden furniture restoration
Stylish kitchen interior with modern furniture and stainless steel appliances

Helemaal naar uw wens

Het leuke van meubels opknappen in Amstelveen is dat dit helemaal kan gebeuren naar uw wens. Bij een kast kan bijvoorbeeld de deurtjes eruit of juist erin al een hele nieuwe aanblik geven. Of simpelweg het opfrissen van uw schommelstoelen door hem te stralen en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kiezen ervoor om persoonlijk contact met de klant te hebben zodat we zo goed mogelijk aan uw wens kunnen voldoen. Wat uw wens ook is, we zullen onze creativiteit erop loslaten zodat u opnieuw, of misschien wel voor het eerst van uw meubels kunt genieten. Nadat wij met het meubelstuk aan de slag zijn geweest past deze weer helemaal bij uw interieur. Stijlvol en ook nog eens duurzaam. Want kiezen voor opknappen in plaats van weggooien is een hele duurzame keuze. Genoeg redenen om uw meubels te laten opknappen in Amstelveen.

Onze brede ervaring

Bij Wood Designe hebben we brede ervaring in het werken met houten meubels. Met al 20 jaar ervaring binnen de interieurbouw kunnen wij u van kwaliteit voorzien. Dit geld voor het meubels opknappen in Amstelveen, maar ook voor onze andere diensten. Wij leveren de eersteklas meubels vanuit onze meubelmakerij. Mocht u op zoek zijn naar een uniek meubelstuk passend in uw ruimte, kijk dan eens naar ons aanbod voor maatwerk meubels. Ook voor interieurbouw staan wij voor u klaar. Brede ervaring, hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Dat is waar u op kunt rekenen. Laat daarom door ons uw meubels opknappen in Amstelveen.

Carpenter at the wood storage

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Meubelmakerij in Amsterdam