Meubelrenovatie in Amstelveen

Meubelrenovatie in Amstelveen

Wood Designe biedt meubelrenovatie in Amstelveen aan voor al uw versleten meubelstukken of meubelstukken die toe zijn aan een nieuw uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan die mooie houten schommelstoel van uw grootmoeder die op zolder staat omdat hij versleten is. Het zou toch zonde zijn om een meubelstuk met zulke emotionele waarde weg te gooien? Laat hem daarom helemaal renoveren, zodat u er weer van kunt genieten.

Meubelrenovatie in Amstelveen
Renovation of wooden chair

De duurzame keuze

Het is niet alleen jammer om een meubelstuk waar misschien emotionele waarde aan zit weg te gooien, het is ook nog eens niet de duurzaamste keuze. Het is natuurlijk veel duurzamer, ook als het om een slechts functioneel meubelstuk gaat, om deze te laten renoveren. Meubelrenovatie in Amstelveen past helemaal in ons straatje. Wij snappen dat meubels sfeer kunnen brengen in de ruimte. En wij snappen ook hoe hout werkt. Er zijn dan ook oneindig veel mogelijkheden binnen de meubelrenovatie. U kunt precies laten weten wat uw idee is of we kunnen samen naar een oplossing zoeken. De uitkomst van onze meubelrenovatie in Amstelveen is in elk geval dat u weer een fris ogend en functioneel meubelstuk in huis krijgt.

Vertrouwde kwaliteit

Met onze 20 jaar ervaring in het interieur vak kunt u rekenen op onze vertrouwde kwaliteit. Wij werken met hout en doen dit vol enthousiasme voor het vak. Hout leeft. Hout spreekt. En hout is tijdloos. Voor uw meubelrenovatie in Amstelveen laten we onze ervaring en creativiteit losgaan. Bij ons staat de klant altijd voorop. Uw idee of wens is leidend voor ons werk. Dus heeft u één of meerdere meubelstukken die toe zijn aan renovatie? Neem dan contact met ons op voor meubelrenovatie in Amstelveen. U kunt contact opnemen door ons te bellen (06 11 087 520), te mailen (info@wooddesigne.com) of door het contactformulier op de website.

Architect talking on the phone while using laptop at carpentry workshop.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Meubelmakerij in Amsterdam