Meubelmakerij Amstelveen

Meubelmakerij in Amstelveen

Voor een levendige ruimte in uw huis of kantoor bent u bij de meubelmakerij in Amstelveen op de juiste plek! Vaak wilt u uw ruimte een bepaalt gevoel laten uitstralen. En wat is daarin bepalender dan de meubels? De juiste meubels in huis halen kan nog een hele zoektocht zijn. Maar met de meubels uit onze meubelmakerij in Amstelveen weet u zeker dat u goed zit. Vanuit een passie voor het ambacht creëren wij de mooiste meubels, allemaal handgemaakt.

Meubelmaker
handmade meubels

Wij kennen het hout

Kennis hebben van je vak levert vaak de mooiste resultaten op. Zo is dat ook binnen onze meubelmakerij in Amstelveen. Wij hebben kennis van het hout waar we mee werken. De veelzijdigheid van hout zorgt ervoor dat we veelzijdige producten kunnen leveren. Van mooie stoelen tot kasten. Want ondanks dat de meubels in onze meubelmakerij in Amstelveen niet uniek zijn, zitten ze wel vol karakter. Wij geloven dat hout spreekt, een mooi meubelstuk maakt uw interieur compleet. En onze houten meubels zijn ook nog eens super duurzaam, ze gaan tientallen jaren mee.

Onze ervaring, jouw mogelijkheden

Wood Designe is het bedrijf achter onze meubelmakerij in Amstelveen. Hiervan uit wordt nog meer aangeboden binnen de interieurbouw. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een tv-meubel dat precies tussen uw openhaar en een deur past? Dan leveren wij deze op maat. Met onze maatwerk meubels volgen we uw wensen op om tot het beste resultaat te komen. Ook voor complete interieurbouw of de renovatie van uw oude meubels kunt u bij ons terecht. Al deze mogelijkheden kunnen wij bieden dankzij jarenlange ervaring. De eigenaar van Wood Designe begon in 2002 al binnen de interieurbouw en is sinds 2013 als zelfstandige aan de slag. Al deze ervaring ziet u terug in de mooie meubels van onze meubelmakerij in Amstelveen.

groen sofa

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Meubelmakerij in Amsterdam