Maatwerk meubels Amstelveen

Maatwerk meubels Amstelveen

De maatwerk meubels in Amstelveen die wij voor u maken zijn altijd passend in uw ruimte. U kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar kasten op maat voor in uw inloopkast of een prachtig tv-meubel voor in uw woonkamer. Wat de vraag ook is, wij vinden een oplossing. En onze oplossingen zijn niet alleen praktisch, maar brengen ook nog eens karakter in uw ruimte. Als u kiest voor onze maatwerk meubels in Amstelveen, kiest u voor unieke meubels die vol passie en volledig naar uw wens worden gemaakt.

Carpenter Making Handmade Furniture
Dining room interior

Uw wens, onze opdracht

Wat uw wens voor maatwerk meubels in Amstelveen ook is, wij maken het onze opdracht. Meubels die wij maken zijn: kasten op maat, boekenkasten, inloopkasten, wandkasten, keukens, tv-meubels, wandbekleding en interieur op maat. Onze houten kwaliteitsproducten maken we volledig naar uw wens. Om meer inzicht te krijgen in uw wens kunnen we bij u langskomen op locatie. Dan bespreken we uw voorkeur wat betreft de kleur en het design van de meubels en het gevoel. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere, donkere boekenkast, of juist een zachtere uitstraling met ronde hoeken. Samen denken we na over de mogelijkheden. Wij zullen het meubelstuk inmeten en tekenen. Natuurlijk houden we ook tijdens dit proces contact met u, zodat u inspraak hebt in de ontwikkeling van het meubelstuk. De maatwerk meubels in Amstelveen werken wij uit in onze werkplaats. Uiteindelijk komen we deze vanzelfsprekend monteren bij u op locatie.

Professionaliteit en ervaring

De eigenaar van Wood Designe is al sinds 2002 actief binnen de interieurbouw. En nog steeds gaat hij elke dat vol passie op pad om u van de mooiste maatwerk meubels in Amstelveen te voorzien. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u eindeloze mogelijkheden bieden. En binnen al deze mogelijkheden leveren wij vanzelfsprekend professionele en vakkundige service. Neem daarom vandaag nog contact op voor uw maatwerk meubels in Amstelveen!

groen sofa

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op voor Meubelmakerij in Amsterdam